FISCAL SYSTEMS S.R.L.

Compania a fost fondata in 2008 ca distribuitor in domeniul retailului (case de marcat fiscale, cantare electronice, cititoare de coduri de bare, imprimante departamentale si de coduri de bare, sisteme POS, sisteme de vanzare integrate, tehnica de calcul, compania fiind într-o dezvoltare continua.

Evolutia sustinuta a companiei se datoreaza preocuparii permanente pentru cunoasterea în profunzime a nevoilor în continua schimbare ale clientilor.

Fiscal Systems raspunde cu promptitudine prin diversitatea marcilor si categoriilor de produse, promptitudine în livrarea produselor, consultanta în alegerea produsului oferind, în acelasi timp solutii complete pentru administrarea afacerilor: hardware, software, consultanta, servicii de implementare si suport tehnic.

Misiunea companiei este de a furniza pietei românesti echipamante, solutii hardware, software de cel mai înalt nivel din domeniul retailului, care sa conduca la cresterea profitabilitatii afacerilor clientilor nostri printr-un management profesional al informatiilor si tehnicii de calcul.

Strategia adoptata de a folosi experienta si calificarea din toate domeniile IT pentru a veni în întampinarea cerintelor clientilor nostri, împreuna cu decizia ferma de a propune numai solutii de înalta calitate, ne-au asigurat diferentierea fata de ceilalti furnizori din domeniu.

În spiritul acestei strategii, am realizat parteneriate cu furnizori de prim rang în toate domeniile abordate.

Având convingerea ca prin profesionalismul si experienta noastra reprezentam o alegere sigura pentru Dumneavoastra, speram într-o colaborare fructuoasa.

Date Companie

FISCAL SYSTEMS S.R.L.

Categoria CAEN : S - ALTE ACTIVITATI DE SERVICII
Cod CAEN principal : 9511 - Repararea calculatoarelor si a echipamentelor periferice

Date Contact

Locație : Strada Doljului, Craiova, România
Latitudine : 44.3297311907686
Longitudine : 23.799120201466394
Cod Poştal : 200073
Număr Telefon : 0351444471

Promovează această Pagină de Profil


FISCAL SYSTEMS