EUROBAC ROMANIA S.R.L.

Eurobac Romania este importator si distribuitor exclusiv in Romania al produselor Meisterși D.R.E, alaturi de cel mai vechi partener Porta Doors, oferind la nivel national si international, produse de calitate superioara: usi, parchet laminat, parchet triplustratificat, paneluri, pluta si linoleum.
Ne implicam activ si suntem alaturi de clienti prin sustinerea proiectelor acestora din dorinta satisfactiei lucrului bine facut. Ne place ceea ce facem si consideram ca este un aspect important in intentia noastra de a va oferi satisfactie maxima pentru produsele achizitionate.
Experienta acumulata in ultimii ani si pregatirea periodica efectuata atat in Germania cat si in Polonia, ne ajuta sa va oferim consultanta de specialitate legata atat de produsele comercializate, cat si de pasii ce trebuiesc urmati inaintea achizitionarii si montarii parchetului sau a unei usi de interior.
Suntem aici pentru dumneavostra si timpul nostru va este dedicat. Consultanta oferita se va termina doar cand ne veti confirma ca am acoperit toate aspectele realizari unui proiect reusit si perfect satisfacator.

Date Companie

EUROBAC ROMANIA S.R.L.

Categoria CAEN : G - COMERT CU RIDICATA SI CU AMANUNTUL
Cod CAEN principal : 4615 - Intermedieri in comertul cu mobila, articole de menaj si de fierarie

Date Contact

Locație : Strada Horea 59, Oradea, România
Latitudine : 47.0450856
Longitudine : 21.933031400000004
Cod Poştal : 410080
Număr Telefon : 0259415811

Promovează această Pagină de Profil


EUROBAC ROMANIA