Cridem Impex S.R.L.

SC CRIDEM IMPEX SRL ORADEA s-a înființat în anul 1997și reprezintă unul dintre cei mai importanți importatoriși distribuitori de accesorii auto, elemente de tuningși cosmetice auto pentru autoturismeși camioane de pe piața românească. Suntem distribuitori autorizați în România pentru cele mai prestigioase branduri din domeniul automotive, care sunt importate de către noi direct de la producători din: Italia, Spania, Olanda, Germania, Polonia, Cehia, Slovaciași Ungaria, această listă continuând să crească în fiecare an.

Totodată comercializămși accesorii auto sub marca proprie Cridem, acestea fiind atent selecționate de către departamentul nostru comercial, astfel încât să corespundă din punct de vedere a raportului calitate-preț.

Dispunem de un centru logistic situat în Oradea, Șoseaua Borșului 58 cu acces direct la drumul european E60, pe partea stângă în direcția comunei Borș unde se află punctul de trecere a frontierei cu Ungaria. Acesta este compus din birouri, depozit central, parc autoși magazin de prezentare, din care se pot achiziționa produse distribuite de noi pentru cei aflați în tranzit spreși dinspre Ungaria.

Date Companie

Cridem Impex S.R.L.

Categoria CAEN : G - COMERT CU RIDICATA SI CU AMANUNTUL
Cod CAEN principal : 4531 - Comert cu ridicata de piese si accesorii pentru autovehicule

Date Contact

Locație : Strada General Gheorghe Magheru, Oradea, Romania
Latitudine : 47.0589649
Longitudine : 21.94000249999999
Cod Poştal : 410057
Număr Telefon : 0259407656

Promovează această Pagină de Profil


Cridem Impex