Consulting Experts-Warter S.R.L.

Consulting Experts-Warter detine o experienta substantiala in consultanta privind vanzarea de afaceri in mai multe sectoare, precum industrie alimentara, turism, domeniul medical si retail.
Noi asistam proprietarii de afaceri in stabilirea unor obiective realiste si in vanzarea propriilor afaceri rapid si in conditii avantajoase catre investitori din Olanda, Germania, Israel, Canada etc.
Cautam si identificam cumparatori potentiali pe baza analizei afacerii, a sectorului sau de activitate si a posibilelor sinergii cu finantatori diferiti. Consulting Experts-Warter este responsabila de contactarea si coordonarea intregului proces de comunicare cu potentialii cumparatori.
Firma noastra este pregatita sa gestioneze intregul proces de vanzare ,de la evaluarea initiala, la intocmirea profilului afacerii si a altor documente de prezentare, si pana la negocierile finale si incheierea tranzactiei.Prezenta unor consultanti de specialitate este necesara pentru a evalua afacerea, pentru a conduce procesul de negociere, a gestiona informatiile favorabile vanzatorului si a aborda cumparatorii potentiali.
Inainte de vanzarea unei afaceri catre un investitor financiar sau strategic, se recomanda evaluarea valorii de piata a sa si a activelor sale. Aceasta evaluare a afacerii se face in conformitate cu standardele utilizate de firmele internationale de investitii, pe baza tranzactiilor comparative, a multiplicatorilor de piata etc.
Firma noastra pregateste un raport informativ detaliat, care evidentiaza potentialul afacerii de vanzare si care formuleaza o imagine precisa si atractiva a acesteia.

Date Companie

Consulting Experts-Warter S.R.L.

Categoria CAEN : K - INTERMEDIERI FINANCIARE SI ASIGURARI
Cod CAEN principal : 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management

Date Contact

Locație : Strada Lacului 1, Iași, Iași County, Romania
Latitudine : 47.141909
Longitudine : 27.58137899999997
Număr Telefon : 0372765122

Promovează această Pagină de Profil


Consulting Experts-Warter