CARTOLUX S.R.L.

Primele hale industriale s-au construit in acest spatiu , in Oradea pe str. Gradinarilor nr. 10 , in 1957 , pe locul unei case si a unei gradini nationalizate de regimul comunist . Atelierele construite aici au fost incluse in structura unor intreprinderi locale : Intreprinderea de exploatare si transporturi forestiere , Intreprinderea de morarit si panificatie si ulterior la IATS, IPIO si IJPIPS Bihor Oradea . La inceput a functionat ca atelier de tamplarie , apoi a fost transformata in sectie de ambalaje , profil care se mentine si astazi .
Dupa Revolutia din decembrie 1989 activitatea desfasurata in aceste spatii a fost restransa, din cauza cresterii preturilor , a aparitiei concurentei, astfel ca in primavara anului 1993 s-a hotarat privatizarea acestei sectii de ambalaje . Dupa privatizare a luat denumirea de CARTOLUX S.A. si pe langa ambalaje din carton ondulat si-a extins activitatea prin comercializarea altor sortimente de materiale de ambalare : carton ondulat in 2 straturi ( sul ) , benzi adezive, folii stretch manuale si automate, folii expandate , folii cu bule de aer , sisteme de legare cu banda PP etc. Din anul 2007 firma si-a schimbat forma de organizare juridica din S.A. in S.R.L.
S.C. CARTOLUX S.R.L. isi desfasoara activitatea in spatiile proprii cu o suprafata de aproximativ 1000 mp, situate in Oradea , pe str. Gradinarilor nr. 10 , la intersectia cu Calea Clujului foarte aproape de Centrul Civic al municipiului Oradea. Firma s-a impus pe piata locala a ambalajelor din carton prin buna pregatire si seriozitatea personalului, prin termenele scurte de livrare , prin gama foarte larga a ambalajelor si prin preturile materialelor de ambalare .

Date Companie

CARTOLUX S.R.L.

Categoria CAEN : C - INDUSTRIA PRELUCRATOARE
Cod CAEN principal : 4643 - Comert cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodaresc, al aparatelor de radio si televizoarelor

Date Contact

Locație : Strada Grădinarilor, Oradea, Romania
Latitudine : 47.0475082
Longitudine : 21.954886399999964
Cod Poştal : 410522
Număr Telefon : 0259411402

Promovează această Pagină de Profil


CARTOLUX